Open dag bij tennisclub Delfzijl

De start van het tennisseizoen staat weer voor de deur. Daarom wil de tennisclub Delfzijl (TCD) alle kinderen, die gratis en geheel vrijblijvend een balletje willen slaan, van harte uitnodigen om met de tennissport kennis te maken. Dat kan op op woensdag 25 maart tijdens een open dag.

Er wordt dan een clinic georganiseerd die door Bas van der Wal, tennisleraar van tennisclub Delfzijl, verzorgd wordt. Van 14.00 uur  tot 14.45 uur kunnen kinderen uit de groepen 3, 4, 5 en 6 aan de slag en van 14.45 uur  tot 15.30 uur is he tde beurt aan de groepen 7 en 8.

‘Alle kinderen zijn van harte welkom. Of ze nu al wel of niet kunnen tennissen, dat maakt niet uit. Natuurlijk mogen ze ook gewoon een kijkje komen nemen. De koffie, thee en ranja staan klaar. We willen kinderen op een leuke en speelse manier nader kennis laten maken met de tennissport en de vereniging. Dus heb je altijd al eens een balletje willen slaan? Kom dan langs en neem vriendjes, ouders of buren gezellig mee’, zegt Tanja Bootsman namens de Delfzijlster club.

Meer informatie over de open dag kan men vinden op www.tcdelfzijl.nl. Of neem contact op met Tanja Bootsman via tcdelfzijl@hotmail.nl.

 

No Replies to "Open dag bij tennisclub Delfzijl"