Open dag en toernooi bij LTC Fivelveld

LTC Fivelveld organiseert op vrijdag 27 maart een open dag van 16.00 tot 20.00 uur op de banen aan de Farmsumerweg 19 in Appingedam.

Het is weer tijd om een sport op te pakken. Fivelveld heeft aantrekkelijke aanbiedingen om te gaan trainen en om lid te worden. Tennissen is een geweldige manier om op een gezellige en/of competitieve manier fit en op gewicht te blijven. Geen partner om mee te spelen? Geen probleem. Men kan twee in de week zonder afspraak naar de banen komen om mee te doen met de toss. Men speelt dan om het half uur met en tegen andere tegenstanders. De club ziet enthousiastelingen graag op het altijd gezellige tennispark aan. Doe sportschoenen aan en kom alvast een balletje slaan.

Twee dagen later, op zondag 29 maart, staan de leden weer op het gravel. Men start dan met het traditionele trainingspakken-toernooi. Vanaf 11.00 uur staat de koffie klaar en is men aanwezig om alle bescheiden en de ballen aan de aanvoerders van de competitieteams uit te delen. Ook de ledenpasjes liggen dan klaar in de kantine. Na de koffie is er de toss met hopelijk veel deelnemers en mooi weer.

No Replies to "Open dag en toernooi bij LTC Fivelveld"