Natte seizoensopening LTC Fivelveld

Tennisclub LTC Fivelveld uit Appingedam heeft de aftrap gegeven voor het nieuwe seizoen middels het zogenaamde trainingspakkentoernooi. Voor de jeugd stond de opening al op zaterdag gepland en net als op zondag was ook bij hen de opkomst groot.

Het leek er even op dat het een regenpakkentoernooi zou worden, maar gelukkig kon men tussen de buien door nog veel tennissen. Na een openingsspeech van vice-voorzitter Jan Martin Dijkstra mochten de aanvoerders van de competitieteams hun tennisballen in ontvangst nemen en konden ze los op de banen die er dit jaar weer erg goed bijliggen dankzij de inzet van de groundsman en de vele andere vrijwilligers. Op een gegeven moment waren alle vijf de banen bezet. Ondanks de regen kon er dus toch nog van een geslaagde dag gesproken worden.

No Replies to "Natte seizoensopening LTC Fivelveld"