Topdag voor De Eemsrakkers

eemsrakkers2
Voltigeurs van voltigevereniging De Eemsrakkers uit Holwierde zijn afgelopen weekeinde met de winst naar huis gegaan. De voltigeurs beleefden een fantastische wedstrijddag in Norg. Het E-team bestaande uit Ellen Vegter, Fleur Keizer, Babata Tepper, Wendy Brouwers, Shefali Timmermans en Aimee Reinders wist, onder leiding van longeur Fleur Medema op paard Olmer, een topprestatie neer te zetten met als resultaat de eerste plek in een veld van zeven teams met het cijfer 5.4. Ook de solo’s van de vereniging wisten op de hoogste plaatsen te eindigen. Arthur Seidel werd eerste bij de junioren-A met een 6,3. Bij de junioren-B was Charlotte Seidel de beste met een 5,9. Silke Spijk werd tweede (nadat de punten correct waren opgeteld) met een 5,7 en Rik Bierling eindigde als vierdemet een 5,6. Spijk en Bierling bereikten hun resultaten onder leiding van Martin Hamminga op het paard Olmer en Charlotte en Arthur Seidel deden dit onder leiding van Bas Seidel op het paard Tobias.

No Replies to "Topdag voor De Eemsrakkers"