Kids United en SJO STEO oefenen

SJO STEO Kids United
De beide teams werden uiteraard gezamenlijk op de gevoelige plaat gezet.

Op een druk bezocht sportpark in Stedum heeft Kids United woensdagavond een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen een uit C- en B-junioren bestaand elftal van de SJO STEO.

Onder prima omstandigheden en dito publieke belangstelling maakten beide teams er een waar spektakel van. Met een spectaculaire opkomst, onder het nummer We are the Champions van Queen en groene rookfakkels, betraden de teams om klokslag zeven uur het hoofdveld van Stedum.

Onder leiding van scheidsrechter Rik Postma lieten spelers van Kids United zien over de juiste voetbalvaardigheden en mentaliteit te beschikken. Alhoewel SJO STEO met een kleine voorsprong ging rusten (5-4) werd het mooiste doelpunt van de eerste helft door Kids United gemaakt. De iets te ver voor zijn doelstaande keeper van SJO STEO werd met een fraai afstandsschot gepasseerd.  Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een waar doelpuntenfestijn met als eindstand 8-8. Na afloop werden er nog penalty’s genomen. Hier kwam Kids United duidelijk als winnaar uit de bus.

Zo kwam er een einde aan een mooie en leuke voetbalavond. Waarschijnlijk is een traditie geboren, want er zijn al afspraken gemaakt om aan het eind van het volgend seizoen nogmaals tegen elkaar te spelen.

No Replies to "Kids United en SJO STEO oefenen"