Volleybaltoernooi in De Beemden

In sporthal De Beemden is maandagavond het Zomer Avond Volleybal Toernooi van start gegaaan. Het is inmiddels de 40e editie van dit evenement. Het ZAVT duurt tot en met vrijdag. Elke avond vinden er op drie verschillende nivo’s wedstrijden plaats, varierend van geoefend tot recreactieve spelers/speelsters. De finales vinden vrijdag plaats.

Tijdens het ZAVT staat niet alleen prestatie, maar nog veel meer de beleving op de voorgrond. Plezier in sport, spel en bewegen moet de drijfveer zijn. Donderdag vindt er om 20.30 uur een demonstratiewedstrijd plaats tussen DIO/Bedum H1 (topdivisie) en de professionals van Lycurgus H1 (eredivisie). Dit is uiteraaard een mooie gelegenheid om die avond verschillende nivo’s volleybal te bekijken. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om gedurende het ZAVT eens langs te komen.

No Replies to "Volleybaltoernooi in De Beemden"