TC Delfzijl wint broedertwist van Damsters

battle
Anja Wassenaar (Delfzijl) en Paula van der Veen (Appingedam), de organisatoren van de Battle, met de bokaal.

Elk jaar is het weer een ware strijd, The Battle. Wie wordt de beste tennisclub van 2015. Is het Delfzijl of Appingedam. Zondag was het weer zover, de jaarlijks terugkerende broedertwist. Dit jaar vond de confrontatie in Delfzijl plaats.

Appingedam kwam met ‘vuurwerk’ binnen en de strijd was begonnen. Zeventig tennissers deden mee. Vanaf kwart over tien werden op de zes banen in verschillende categorieën de dubbels gespeeld. Het waren leuke en spannende wedstrijden. Met veel strijd en vooral plezier.

Het weer zat mee en om kwart over vier werden de laatste wedstrijden gespeeld. En toen was het tijd voor de uitslag. Welke vereniging gaat er met de Bokaal van door. Het was dit jaar overduidelijk. Tennisclub Delfzijl was dit jaar toch echt de sterkste club, met 74-34 gewonnen. Deze overwinning werd nog even goed gevierd en men kijkt alweer uit naar volgend jaar. Maar voor nu blijft de bokaal in Delfzijl.

 

No Replies to "TC Delfzijl wint broedertwist van Damsters"