Leden AV Fivelstreek in de prijzen


Het kwartet leden van AV Fivelstreek met in hun midden Nelli Cooman.

Twee keer goud, twee keer zilver en een keer brons op de Nelli Cooman-games. Het is een resultaat waar je mee thuis kunt komen. Voor een viertal leden van AV Fivelstreek waren de Nelli Cooman-games in Stadskanaal dan ook een succes.

Na twee weken geleden het Noord Nederlands kampioenschap te hebben behaald, won Maud Visscher (pupil A1) tijdens de dit weekend gehouden Nelli Cooman-games twee keer goud. Met een persoonlijk record van 1.20 meter bij het hoogspringen, won zij op de meerkamp van de nummer twee met 240 punten voorsprong. Op verspringen, kogelstoten en sprint pakte de jeugdige Holwierder de overwinning. Daarnaast liep ze op de 600 meter in een tijd van 2.06.91 minuten ook naar het goud.

Delfzijlster Wesley Boers (pupil B), Noord Nederlands kampioen op de 1000 meter, behaalde twee zilveren plakken. Op de meerkamp eindigde hij net achter de nummer één met 40 punten verschil. Op de 600 meter liep de Havenkanter in 2.14.56 minuten naar de tweede plaats. Maurits Meijerhof uit Appingedam pakte het brons op de meerkamp voor de pupillen A1 met een persoonlijk record bij het verspringen.

Delfzijlster Jarne Blokzijl (pupil A2) viel niet in de prijzen, maar zette wel een solide wedstrijd neer. De in Stadskanaal gehouden wedstrijden werden overigens aangepast vanwege de tropische hitte. De organissatie wilde geen enkel risico lopen dat er zich calamiteiten zouden voordoen en dat was een verstandig besluit.

No Replies to "Leden AV Fivelstreek in de prijzen"