Tafeltennistitel Richard Roossien

Richard Roossien heeft zondag het jaarlijkse OTC Veteranentoernooi van tafeltennisvereniging Midstars uit Middelstum op zijn naam geschreven. Hij bleek de sterkste te zijn in een veld van 32 deelnemers die op sterkte in drie categorieën waren ingedeeld. In de laagste categorie was Peter Streurman van Midstars te sterk voor iedereen. 

In de finale van de hoogste categorie stonden de beide clubgenoten Joop Bakker en Richard Roossien tegenover elkaar. Roossien won vrij gemakkelijk de eerste twee games, maar Bakker kwam in de derde game sterk terug en won. In de vierde game stond Bakker met 10-5 achter, krabbelde overeind en wist de achterstand zelfs om te buigen in een 11-10 voorsprong. Hij kon de druk kennelijk niet aan en moest de game uiteindelijk aan Roossien laten, die de titel daarmee veilig wist te stellen.

Jan van Nobelen van TTV Salamanders en tevens oud-speler van Midstars, moest in de finale in de tweede categorie tegen René Feenstra uit Drachten aantreden. Van Nobelen was duidelijk te sterk en won de finale eenvoudig in drie games. In de derde categorie liet Peter Streurman er geen twijfel over bestaan wie er aan het einde van de dag met de winst vandoor zou gaan. Hij was ongenaakbaar en wist al zijn partijen in winst om te zetten.
Categorie 1: 1. Richard Roossien (Midstars); 2. Joop Bakker (Midstars); 3. Ido Doorn (Recreant); 4. Erwin Heijnen (Rotak); 5. Jan Boerma (Tjuchem) en Milo van der Kruis (Drachten); 7. Hans Speek (Zwolle) en John Boonstra (Rotak); 9. Erik Richél (Aktief) en Harm Rekers (Zwolle); 11. Bart Oliva (Argus) en Jos de Munnik (Zwolle).

Categorie 2: 1. Jan van Nobelen (TTV Salamanders); 2. René Feenstra (Drachten); 3. Roel Lubben (SVK); 4. Ab Kooijman (Emmeloord); 5. Arnold Delhaas (Midstars) en Anne Dekker (Delta Impuls); 7. Freek van der Kamp (Emmeloord) en Johan Ooms (Delta Impuls); 9. Hillebrand Komrij (Drachten) en Guus Mulder (Midstars); 11. Roel Nutbey (The Batswingers) en Wim van de Wijngaard (Assen).

Categorie 3: 1. Peter Steurman (Midstars); 2. Nuas Abulhasan (Drachten); 3. Jan Nicolai (Drachten); 4. Rob van der Leeden (TTVG); 5. Eddy Friso (Drachten); 6. Hans Harkema (TTVG); 7. Larissa Sushkova (Midstars); 8. Klazien Werkman (Midstars).

 

No Replies to "Tafeltennistitel Richard Roossien"