Trainingsdagen FC bij NEC Delfzijl

trainingsdagenProfclub FC Groningen organiseert, in samenwerking met Sporting Events, negen trainingsdagen bij voetbalclub NEC Delfzijl. In negen trainingen leren de deelnemers hopelijk net zo te voetballen als hun helden van de eredivisoinist. Altijd al willen schieten als Rusnak? Dribbelen als Tibbling of paseren als Mahi? Dan is het nu tijd om je op te geven.

Iedereen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar kan aan de trainingsdagen deelnemen. Het maakt niet uit op welke positie je speelt en in welk elftal. De trainers gaan aan de slag om van jou een nog betere voetballer te maken. De FC Groningen Trainingsdagen worden op vier locaties aangeboden. Dat zijn Assen (FC Assen), Delfzijl (NEC Delfzijl), Grootegast (FC Grootegast) en in Groningen (GRC Groningen). Bij GRC Groningen en FC Assen wordt er op vrijdagmiddag of -avond getraind. De data daarvoor zijn 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november en 27 november. De training daar start om 17.30 uur of 19.00 uur.

Bij NEC Delfzijl en FC Grootegast traint men dus op zondagochtend en wel op de data 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober, 1 november, 8 november, 15 november, 22 november en 29 november. De start is om 9.30 uur of 11.00 uur.

De kosten om deel te nemenbedragen 179 euro. Dat is inclusief een FC Groningen-trainingstenue, bidon, cerfiticaat van deelname, afsluitend toernooi en een gezamenlijk bezoek aan een thuiswedstrijd van FC Groningen. Elke deelnemer krijgt twee kaarten om samen met een volwassene naar de wedstrijd te gaan.

Aanmelden kan via www.fcgroningen.nl/trainingsdagen. Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met Niek Hollewand via niekhollewand@fcgroningen.nl of telefonisch via 050-5878787.

No Replies to "Trainingsdagen FC bij NEC Delfzijl"