Huldiging in Damsterheerd

In Damsterheerd in Appingedam is zaterdag een bijzondere bijeenkomst gehouden. Twee leden van voetbalvereniging De Pelikanen zijn door een afvaardiging van het bestuur, samen met Geert Hoving, gehuldigd voor hun 60-jarig lidmaatschap van de Damster club.

De jubilarissen waren Johan Huizinga en Wolter Hoving. Huizinga, geboren in 1917 en sinds 7 juli 1996 erelid, en Hoving, geboren in 1925 en lid van verdienste sinds 30 september 2012, waren uitgenodigd om op de verenigingsdag in het zonnetje te worden gezet. Gezien hun gezondheid kon dat echter niet gerealiseerd worden. In overleg met de familie werd derhalve besloten om de huldiging in Damsterheerd te laten plaatsvinden, hetgeen door de familie erg werd gewaardeerd. Op de foto de jubilarissen na overhandiging van een pen met inscriptie en een bos bloemen. Achter de gehuldigden staan vanaf links de bestuursleden Ap Ploegh, Irene Bos en lid Geert Hoving.

No Replies to "Huldiging in Damsterheerd"