DTTC ’78 op zoek naar Table Stars

In samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond organiseert tafeltennisvereniging DTTC ’78 een kennismakingsochtend voor alle basisscholen in Appingedam.

Door middel van spelletjes en wedstrijdjes kunnen kinderen met deze tak van sport kennis maken. De kennismaking vindt komende zaterdag plaats en duurt van half negen tot half twaalf. Een en ander vindt plaats in de gymzaal aan de Pastorielaan 2 in Appingedam en is bedoeld voor kinderne vaan de groepen vijf tot en met acht.

‘Voor alle kinderen, zowel gevorderden als beginners, is tafeltennis een fantastische sport. Om hen dit te laten ervaren kunnen ze onder deskundige leiding aan de slag. Eén ding is volgens de organiserende vereniging zker en dat is dat alle kinderen met veel plezier met tafeltennis bezig zullen zijn.

Enthousiaste vrijwilligers zijn reeds begonnen met de voorbereidingen. De inschrijving loopt via de scholen en deelname is gratis. Alle scholen in Appingedam hebben inmiddels aanmeldingsformulieren gekregen. Deelnemers aan de kennismakingsochtend ontvangen na afloop een leuk aandenken. Voor meer informatie kan men contact opnemen met B. Schoonhoven, telefoon 0596-622602.

No Replies to "DTTC '78 op zoek naar Table Stars"