Win VIP-kaarten van FC Groningen

Onze website www.eemsmondsport.nl bestaat deze maand twee jaar en daar zijn wij als bestuur van de Stichting EemsmondSport Delfzijl best trots op. Omdat u als bezoeker mede-verantwoordelijk bent voor het succes van EemsmondSport, lanceren we een prijsvraag. Onder de goede inzenders verloten we twee setjes VIP-kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen.

Op de kop af vierentwintig maanden geleden besloten we een site op te zetten die de sport in de regio zo breed mogelijk voor het voetlicht moest brengen. Gewoon kijken of er voldoende belangstelling zou zijn voor een dergelijk platform. Twee jaar na dato kunnen we daar volmondig ja op zeggen. We hebben meer dan 1,3 miljoen unieke bezoekers en ruim 4,5 miljoen paginahits geteld. Het aantal likes op Facebook en volgers op Twitter neemt nog steeds toe.

De goede resultaten zijn grotendeels aan u als sportliefhebber te danken en om die reden vinden we dan ook dat u best mag meedelen in het succes. Geef het juiste antwoord op onderstaande vier vragen en maak tenslotte de zin er onder op een zo origineel mogelijke manier af. Wie weet bent u dan wel een van de tweee gelukkige winnaars van een setje VIP-kaarten en zit u binnenkort in de groene kathedraal van de Trots van het Noorden.
1. Wie scoorde er deze zomer voor het RWE-team tijdens het oefenduel van FC Groningen in Uithuizermeeden….

2. Wanneer werd het eerste Noord-Groninger Sportgala gehouden en waar was dat…

3. Wie zijn de kledingsponsors van EemsmondSport…

4. Welke voetballer van de FC maakte vorig seizoen de tweede treffer in de halve finale van de KNVB-beker en zorgde er mede voor dat FC Groningen naar de Kuip in Rotterdam ging om daar de finale van PEC Zwolle te winnen…

Maak onderstaande zin zo origineel mogelijk af

EemsmondSport en FC Groningen………………………

Stuur uw antwoorden via het contactformulier van de website naar info@eemsmondsport.nl onder vermelding van ‘prijsvraag.’ Denk er aan dat u uw volledige adres invult en vermeld ook een telefoonnummer. Het bestuur van Stichting EemsmondSport zal een onafhankelijk persoon de winnaars laten aanwijzen. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars worden uiterlijk 17 oktober op deze website bekend gemaakt.

No Replies to "Win VIP-kaarten van FC Groningen"