TTV Midstars viert jubileum

Tafeltennisvereniging TTV Midstars uit Middelstum bestaat 20 oktober 50 jaar. De vereniging wil dit  zaterdag 17 oktober met iedereen vieren.

Het hoofdprogramma begint om vijf uur met een vriendschappelijke wedstrijd tussen een oud-team van het toenmalige Ankerstars, de landskampioen van 1999, tegen het huidige eredivisieteam van Klimaatgroep Stars. Bij Ankerstars spelen Peter Verweij, Jan Tammenga en Dennis Post. Bij Klimaatgroep Stars spelen Colin Rengers en Henk Jan Wils. De vriendschappelijke wedstrijd bestaat uit vier enkelspelen en een dubbel.

In de pauze van deze wedstrijd wordt er een tafeltennisdemonstratie gegeven door Jan en Anne Vlieg. Spektakel is dus verzekerd. De jubileumdag eindigt rond acht uur in de avond met een eindfeest, inclusief live-band, in de zaal aan de Coendersweg 15A in Middelstum.

No Replies to "TTV Midstars viert jubileum"