In memoriam: Piet Heun

Het amateurvoetbal is opnieuw een markante persoonlijkheid kwijt geraakt. Na een kortstondig ziekbed is de  67-jarige Piet Heun uit Spijk woensdag overleden. De geboren en getogen Spiekster hoorde zo’n beetje bij de inventaris van voetbalvereniging Poolster.

Heun was de man die je tegenkwam als je richting het hoofdveld van de derdeklasser liep. Piet stond dan in zijn hokje. Altijd goed voor een praatje, een lach en een dosis humor. Piet was degene die de programmaboekjes en kaartjes verkocht. Dat deed hij al ruim twintig jaar. Hij was een van de stille krachten waar een vereniging op leunt. Iemand op wie je altijd een beroep kon doen.

De laatste tijd moest de club het zonder hem doen. De ziekte waar men nog altijd liever niet hardop over praat, had hem er onder gekregen. Piet had het gevecht verloren. Wat over blijft is de herinnering aan een uiterst aimabele man. Het team van EemsmondSport wenst familie en vrienden veel sterkte toe in deze zware tijd.

No Replies to "In memoriam: Piet Heun"