Duel ZEC – RZ Baflo gestaakt

De acteurs zullen zich er veel van hebben voorgesteld, maar het duel draaide op niets uit. Na drie kwartier voetbal werd de confrontatie tussen thuisclub ZEC en het bezoekende RZ Baflo in Zandeweer namelijk gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter.

De man in het zwart oogde gedurende het eerste bedrijf al niet fris, hinkelde wat en liet zich zelfs nog behandelen. Het mocht allemaal niet baten. Tijdens de thee maakte hij duidelijk dat het niet meer wilde en dus konden de voetballers inpakken. Het eerste bedrijf bood weinig vertier. Tot aan de strafschopgebieden oogde het nog wel wat, maar daarna stokte het vaak. Doelman Jan Posthumus moest nog wel ingrijpen, er was een halve omhaal van Bafloër Reinout Geuze en ZEC-spits Ronny Bakker kreeg de grootste mogelijkheid om de score open te breken. Hij werd ten onrechte teruggefloten wegens vermeend buitenspel. NVoor het overige was het een gelijkopgaande wedstrijd.

Voor de Bafloërs is het al het tweede duel dat vroegtijdig tot een einde komt. Ook tegen Velocitas was het vorige maand snel afgelopen toen een van de Stadjers zich verstapte en een beenbreuk opliep. In overleg met beide ploegen werd toen besloten om het duel te staken.

 

No Replies to "Duel ZEC - RZ Baflo gestaakt"