Winnaars VIP-kaarten FC Groningen bekend

We kunnen u de winnaars presenteren van de door FC Groningen beschikbare VIP-kaarten voor de thuiswedstrijd van FC Groningen versus PEC Zwolle op 31 oktober. Het duel in de Euroborg begint om 18.30 uur.

Het bleek voor sommigen toch nog vrij lastig om de goede antwoorden te verzamelen. Zo struikelde men vooral over de vraag welke editie van het Noord-Groninger Sportgala eerder dit jaar was gehouden. Dat was uiteraard de eerste editie. De eerste keer dat het gala plaatsvond, vorig jaar in De Bolder in Delfzijl, droeg het namelijk nog niet de officiele benaming die het nu heeft. Ook het benoemen van de kledingsponsors bleek kennelijk geen eenvoudige opgave.

Van een van de winnende kandidaten zetten we hier onder de vragen en de juiste antwoorden. Dat zijn die van Jonathan Kamminga uit Uithuizen. Hij mag zich de gelukkige winnaar van twee VIP-kaarten noemen. Deze zullen hem zo snel mogelijk worden toegestuurd.

Wie scoorde er deze zomer voor het RWE-team tijdens het oefenduel van FC Groningen in Uithuizermeeden….
Ties Weessies

Wanneer werd het eerste Noord-Groninger Sportgala gehouden en waar was dat…
14 Februari 2015, Waardevol Leven in Loppersum (kleintje Ziggodome). Tweede editie, echter eerste editie met deze naam.

Wie zijn de kledingsponsors van EemsmondSport…
Sporthuis Winsum en van Weerden Mode en Wonen

Welke voetballer van de FC maakte vorig seizoen de tweede treffer in de halve finale van de KNVB-beker en zorgde er mede voor dat FC Groningen naar de Kuip in Rotterdam ging om daar de finale van PEC Zwolle te winnen…
Albert Rusnak

Maak de zin af
Eemsmondsport en FC Groningen…  zijn ‘goud’ voor stad en ommeland, tegenwoordig niet meer op papier maar in de digitale krant!

No Replies to "Winnaars VIP-kaarten FC Groningen bekend"