De Heracliden gebrand op eerherstel

De teleurstelling na negentig minuten voetbal in Glimmen zal bij de hoofdmacht van SV De Heracliden ongetwijfeld groot zijn geweest. Een 7-0 nederlaag is eigenlijk een uitslag die niet in de derde klasse thuis hoort bij de Meisters. De ploeg van trainer Jan Medema zal dan ook gebrand zijn op eerherstel in de uitwedstrijd tegen Pelikaan S.

Een uitslag zoals de dreun die SV De Heracliden beleefde, kwam uiteraard vorig seizoen wel voor, maar na de 5-0 nederlaag in en tegen Loppersum kwam de 7-0 in en tegen Glimmen als een verrassing. Men zou aan elkaar gewaagd zijn, echter het vizier stond bij de gastheren behoorlijk op scherp.

Zaterdag gaan de mannen van coach Jan Medema het in Oostwold opnemen tegen Pelikaan S. Deze ploeg heeft zich ten doel gesteld om binnen een aantal jaren op te klimmen in het amateurvoetbal. Tot deze klasse heeft het zich met gemak aan de met zichzelf gemaakte afspraak gehouden. De ploeg heeft dit seizoen echter ook al laten zien tegen mindere tegenstanders niet altijd meer met hele grote uitslagen weg te komen.

Het scorend vermogen binnen de Oostwolder formatie is wel weer als vanouds. En voor de blauwhemden is het zaak om scherper aan het duel te beginnen dan afgelopen zaterdag. De enige keer dat de blauwzwarten Pelikaan S troffen, was twee jaar geleden in een oefenduel. De Oostwolders speelden toen nog in de vijfde klasse en trokken met 2-5 aan het langste eind. De wedstrijd begint zaterdag om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S.B. Tjalma uit Farmsum

 

No Replies to "De Heracliden gebrand op eerherstel"