Dames Peli verliezen van Winsum

De zaalvoetbalsters van De Pelikanen hebben hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen verloren. In sporthal Eelwerd in Appingedam was Futsal Winsum 1 vrijdagavond een maatje te groot. De gasten trokken met 1-3 aan het langste eind. Met tien punten uit vijf duels staan de Peli-dames in de subtop van de 2e klasse 2, Futsal Winsum 1 is koploper met dertien punten  uit vijf duels.

De Pelikanen miste in de eerste helft overtuiging en scherpte. Al na twee minuten werd doelvrouw Marjet Pijper voor de eerste keer gepasseerd. Na een kwartier verdubbelden de Winsumers de marge uit een vrije trap vlak voor het doel. Futsal Winsum 1 maakte dankbaar gebruik van dit buitenkansje: 0-2.

Tussendoor strandde Monica Kamphuis-Woldendorp op de doelvrouwe van Futsal Winsum, dit na een fantastische boogbal van Christel Marree. Dezelfde Marree raakte ook nog eens de paal. Na de 0-2 had Maria Parasiri geen geluk in de afwerking.

Na de korte onderbreking begon De Pelikanen goed aan de tweede helft. Binnen honderd tellen verkleinde Parasiri de achterstand tot 1-2. De doelpuntenmaker kreeg in het tweede bedrijf nog een aantal kansen, maar de doelvrouw van de gasten stond haar mannetje. In de laatste minuut bepaalde Futsal Winsum de eindstand op 1-3.

Al met al een verdiende zege voor de gasten, maar met een beetje meer geluk had De Pelikanen op basis van een goede tweede helft en de kansen die het daarin kreeg toch een punt aan deze topper overgehouden.

No Replies to "Dames Peli verliezen van Winsum"