Damster bokser klaar voor finale

In het topsportcentrum in Rotterdam worden komend weekeinde de Nederlandse kampioenschappen boksen gehouden. Donny Westerdiep van boksvereniging Appingedam bokst hier zondag de finale tegen Joop den Hollander van Mesa sport.

Westerdiep heeft hard getraind voor deze partij. Naast de reguliere training werd onder meer een training in Groningen afgewerkt waar hij tegen oud A-klasse kampioen Dennis Slotegraaf sparde.

De Damster onderschat zijn tegenstander niet. ‘Het is een ervaren jongen en ik zal flink aan de bak moeten’, aldus Westerdiep. Maar met de vorige maand behaalde titel voor het Noord-Nederlands kampioenschap hebben zowel hij als de trainersstaf er alle vertrouwen dat de titel meegaat richting Appingedam.

Momenteel is boksvereniging Appingedam de enige boksvereniging in de regio die een bokser op dit niveau in de boksring  weet te brengen.  De constante begeleiding van de drie aanwezige trainers werpt zichtbaar vruchten af.

No Replies to "Damster bokser klaar voor finale"