Zeeman wil naar 2e klasse met Damsters

Voetbalvereniging Appingedam hoeft voor het laatste seizoen in de aanloop naar de fusie met buurman De Pelikanen niet op zoek naar een nieuwe technische staf. Gerard Zeeman (hoofdtrainer), Bob Mulder (assistent-trainer), keeperstrainer Tonnie Meijer, leider Roelof Schutter, fysiotherapeut Jeroen Maning en de grensrechters Harrie Riepma en Richard Heuving hebben namelijk besloten dat zij ook in seizoen 2016-2017 aan het eerste elftal verbonden zullen zijn. Ook de leiding van het tweede elftal blijft intact. Hier betreft het trainer Job Kool, leider Arjan Bierma en Ronnie Pijlman (leider en grensrechter). Verzorger Rinse Hiemstra heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Onderstaand het interview met Gerard Zeeman en Bob Mulder.

No Replies to "Zeeman wil naar 2e klasse met Damsters"