Westerdiep in nationale selectie

Bokser Donny Westerdiepo uit Appingedam, genomineerd voor de titel Sportman 2015, heeft laten zien dat zijn terugkeer in de ring niet voor niks is geweest. Hij trainde zaterdag op Papendal mee met het Nederlands team. Onder leiding van bondscoach Henny van Bemmel werden twee trainingen van elk anderhalf uur afgewerkt. Tijdens de ochtendtraining werd de nadruk gelegd op verplaatsen, reageren en het overnemen van stoten. Ook werd een sparringssessie met de andere geselecteerden afgelegd. Tijdens de middaguren werd er meer conditioneel en op tempo gewerkt. De afsluting bestond uit een intervaltraining op de stootzak. Het was al met al een leerzame dag voor het lid van boksvereniging Appingedam. Westerdiep kon aan het einde van de dag huiswaarts keren met een uitnodiging voor de volgende selectietraining. Die vindt plaats op 30 januari en wordt eveneens op Papendal gehouden.

No Replies to "Westerdiep in nationale selectie"