Maak kennis met tennis in Delfzijl

Tennisclub Delfzijl organiseert op woensdag 30 maart een open dag voor jong en oud onder het motto ‘Maak kennis met tennis.’ De start van het tennisseizoen staat weer voor de deur. Daarom wil de vereniging iedereen graag uitnodigen die gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan.

Er wordt voor jong en oud een leuke clinic georganiseerd. Voor de kinderen uit de groepen 3 tot en met 6 is het van 14.00 uur tot 14.45 uur. De groepen 7 en 8 komen van 14.45 uur tot 15.30 uur aan bod en de volwassenen mogen zich van 19.30 uur tot 20.30 uur uitleven. Iedereen is van harte welkom. Of je nu al wel of niet kunt tennissen maakt niets uit. Het is ook toegestaan om gewoon een kijkje te komen nemen. Een hapje en een drankje staan klaar.

‘We willen iedereen op een leuke manier nader kennis laten maken met de tennissport en de vereniging. Dus heb je altijd al eens een balletje willen slaan? Kom langs en neem gezellig iemand mee’, aldus de Delfzijlster vereniging.

Meer informatie over de open dag is te vinden op www.tcdelfzijl.nl. Indien men meer informatie wil, kan er contact opgenomen worden met Tanja Bootsman via tcdelfzijl@hotmail.nl. Tennisclub Delfzijl is gevestigd aan de Burgemeester Boeremalaan 7 in Delfzijl.

No Replies to "Maak kennis met tennis in Delfzijl"