Donny Westerdiep bevestigt faam

Bokser Donny Westerdiep van boksvereniging Appingedam heeft zijn faam weer eens bevestigd. De Nederlands kampioen voegde in Rosendaal weer een winstpartij aan zijn totaal toe en pakte tevens de stijlprijs.

De nationaal kampioen moest zaterdag aantreden op het Sint Jans boksgala in Roosendaal. Daar nam hij het op tegen de Duitser Amad Dosky. Zoals van hem gewend pakte Westerdiep meteen het initiatief. Hij bestookte zijn tegenstander met harde bodyshots, gevolgd door stoten naar het hoofd. De Duitser had hier geen antwoord op en bokste van meet af aan een kansloze wedstrijd.

Na de eerste ronde nam de trainer van Dosky het wijze besluit om zijn bokser het gevecht niet weer in te sturen. Westerdiep werd daardoor overtuigend winnaar door technisch knockout, al had hij graag wat meer tegenstand gehad.

Tevens won de Damster de stijlprijs voor beste bokser voor de pauze. Al met al weer een aardig succes voor Westerdiep. Hij is druk in voorbereiding voor de Eindhoven Box Cup die in juni op de wedstrijdkalender staat. Dit is het grootste bokstoernooi van Nederland. Westerdiep zal hier als selectielid van het windmillteam aan deelnemen………………………………………………………………………………………………………………………..

No Replies to "Donny Westerdiep bevestigt faam"