Turnsters SVA tevreden over resultaten

In sporthal De Mencke in Uithuizen werden zaterdag de laatste NTS A wedstrijden van het turnwedstrijdseizoen gehouden. Ook een aantal turnsters van SVA Appingedam kwam daar in actie.

Quinty Vriemoedt mocht tijdens de eerste wedstrijd de spits afbijten op de gevreesde balk van tien centimeter breed. Ze turnde een stabiele oefening en bleef overeind op de balk waar velen er een of meerdere keren af vielen.

In de tweede wedstrijd mochten Eva Griep, Anouk Toxopeus en Kaylee Duivis hun kunsten laten zien. Podiumprijzen werden er niet gehaald, maar wel was er tevredenheid over de behaalde resultaten.

In de derde wedstrijd trad Merel Rozema aan. Geheel onverwacht was het niet dat ze nog wel eens mee kon doen om de eerste drie plaatsen. Dat moest ze nog wel even laten zien en uiteindelijk veroverde ze de zilveren medaille.

Omdat het de laatste wedstrijd van het turnseizoen was, werden de provinciale kampioenen ook meteen gehuldigd. Tot verbazing zorgde Rozema door haar tweede plaats tijdens dagwedstrijd er ook nog even voor dat ze als derde van de provincie Groningen eindigde.

No Replies to "Turnsters SVA tevreden over resultaten"