26e SES-toernooi op Sportpark Centrum

Het vernieuwde SES-toernooi wordt op zaterdag 4 juni gehouden. Plaats van handeling is het Sportpark Centrum in Delfzijl. Het SES-toernooi wordt voor de 26e keer gehouden en wordt voor het eerst georganiseerd door het nieuwe bestuur van Stichting Eemsdelta Sportevenementen (SES).

Er komt tijdens deze editie een einde aan de traditie van het SES-toernooi op Hemelvaartsdag. Het voordeel van de nu gekozen datum is dat clubs geen competitieverplichtingen meer hebben en dus beschikbaar zijn met de sterkste selecties. Het deelnemersveld is inmiddels nagenoeg vastgelegd en bestaat uit kwalitatief goede teams uit de regio, van de eerste tot en met derde klasse van het amateurvoetbal.

Het nieuwe bestuur, bestaande uit Jan van der Zweep, Christiaan Gotlieb, Marcel Mooi, Erik Bosscher, Appie Brink en Erwin Heerlijn, hebben een volledig dagprogramma georganiseerd. Naast het hoofdtoernooi wordt er ook kaboutervoetbal gespeeld door de jongste jeugd en vindt er een 35+-toernooi plaats. Als afsluiting van het toernooi is er live-muziek en er wordt een speciaal horecaplein ingericht voor de nodige gezelligheid.

Voetbalvereniging Omlandia verdedigt de titel. De Ten Boersters (zie foto) wonnen de afgelopen drie edities van het SES-toernooi en daardoor hebben zij de wisselbeker definitief in bezit. Het laatste nieuws in aanloop naar het toernooi is te volgen via het twitteraccount @SESVoetbal. Daar worden ook de deelnemende clubs bekend gemaakt.

No Replies to "26e SES-toernooi op Sportpark Centrum"