Zilver voor Djemen Hogerman

Djemen Hogerman uit Stedum heeft opnieuw een prima prestatie geleverd door op een internationaal toernooi in Venray als tweede te eindigen. De Noord-Groninger, links op de foto, kwam uit in de leeftijdsklasse onder 15 jaar in de de klasse tot 66 kilogram. Hogerman zat in een poule van 28 deelnemers, waarin hij een van de in totaal zes Nederlanders was. De Stedumer zette in zijn eerste partij een Duitser aan de kant. Daarna ging een van zjn landgenoten onderuit en vervolgens stond hij na zijn volgeende gewonnen partij in de halve finale. Ook die doorstond hij knap en dus kon Hogerman zich voor de fnale opmaken. Die ging verloren en dus was het zilver voor de Stedumer. Een knap resultaat als bedacht wordt dat hij vorig jaar brons wist te behalen in de klasse tot 60 kilogram en dit jaar dar dus zilver aan toevoegde in zijn laatste jaar in de klasse tot 66 kilogram.

No Replies to "Zilver voor Djemen Hogerman"