Volleybaldag Lycurgus en DIO Bedum

De jeugd heeft de toekomst. Zo denkt men er bij volleybalvereniging DIO Bedum en stad-Groninger landskampioen Abiant-Lycurgus ook over. Daarom heeft men op 9 september een volleybaldag in de planning, waarbij zowel de jeugd als de toekomst meer dan genoeg van deze mooie sport kan genieten. 

De dag begint om 16.30 uur met een clinic voor de Bedumer schooljeugd, verzorgd door Abiant-Lycurgus Belangstellenden die met de volleybalsport kennis willen maken, zijn van harte welkom.
De clinic wordt om 17.30 uur gevolgd door een clinic voor de jeugd van DIO Bedum. Alle jeugdleden zijn daarvoor uitgenodigd.

Na de clinics leidt Abiant-Lycurgus-coach Arjan Taaij vanaf 18.00 uur een forum over volleybal. Ben je uitgenodigd? Doe mee, en ga in gesprek over volleybal met de coach van de huidige landskampioenen. Ben je niet uitgenodigd? Kijk en luister dan wat de forumleden te zeggen hebben.

Hierna is het tijd voor de heren om wat te eten en zich voor te bereiden op het slotstuk van de avond. Dat is de oefenwedstrijd tussen het eerste team van DIO Bedum en de nummer één van de eredivisie. Het duel tussen de landskampioen en de nummer twee van de topdivisie begint om 20.00 uur.

Gedurende de hele dag zijn natuurlijk de tribunes geopend, en kan men in Sportcafé de Beemden terecht voor een verfrissing of opkikker. Deelname aan de clinic is dankzij de Rabobank geheel gratis. Voor de oefenwedstrijd wordt een bijdrage van 4 euro gevraagd voor volwassenen, en 2 euro voor de jeugd tot en met 18 jaar. Toegangskaarten zijn op de avond zelf verkrijgbaar in sporthal de Beemden.

Tijdens de wedstrijd wordt er ook een verloting georganiseerd met als prijzen onder andere een gesigneerd shirt en twee seizoenskaarten. ‘We hopen iedereen op 9 september in sporthal de Beemden te zien’, zegt Tom Verhage namens de Bedumer vereniging. Voor meer informatie kan men terecht op de website van DIO Bedum (www.diobedum.nl).

No Replies to "Volleybaldag Lycurgus en DIO Bedum"