Open dag Damster boksvereniging succesvol

Dat de populariteit van de bokssport momenteel weer toeneemt, blijkt wel uit het feit dat er maar liefst vijftig belangstellenden meededen met de training tijdens de open dag die de boksvereniging Appingedam maandag heeft gehouden. Daarnaast volgden nog eens een twintigtal toeschouwers de verrichtingen van de deelnemers.

Na een kort woord van de voorzitter werd begonnen met de warming up. Vervolgens werden de verschillende stoten als directe, hoek en opstoot aangeleerd. In sparringsoefeningen zonder contact werden de aangeleerde stoten toegepast.

Na een korte pauze werden de handschoenen aangetrokken en werden er series stoten bij elkaar geplaatst. Diverse combinaties werden geoefend waaronder het ontwijken van een directe stoot gevolgd door een tegenaanval.

Na de cooling-down toonden een groot aantal deelnemers zich enthousiast. Diverse inschrijfformulieren werden uitgereikt. Als deze trend zich voortzet mag boksvereniging Appingedam zich langzamerhand gaan beraden op uitbreiding van het aantal lesuren.

No Replies to "Open dag Damster boksvereniging succesvol"