NEC Delfzijl in slotminuut naar winst

NEC Delfzijl leek zaterdag een moeilijke middag tegemoet te gaan toen men in het thuisduel met SV Gramsbergen in een tijdsbestek van enkele minuten op een 0-2 achterstand was gezet door doelpunten van Roy Seinen. Het kan echter verkeren in de voetballerij. Na een dik uur spelen verkleinden de Delfzijlsters de achterstand. Edwin Hodzic tekende voor de aansluitingstreffer. De Havenkanters schakelden vervolgens nog een tandje bij en kwamen in de 86e minuut langszij door een goal van Jori Slort: 2-2. De tijd leek vervolgens te kort om ook nog de volle buit op te eisen, maar dat was een misvatting. In de laatste minuut van de wedstrijd mocht Erwin Noordhoff een corner nemen die in eigen doel werd gewerkt. Zo kwam er, ietwat gelukkig, toch nog een driepunter op het conto van NEC Delfzijl te staan. Op basis van de tweede helft was de zege echter wel verdiend.

No Replies to "NEC Delfzijl in slotminuut naar winst"