Aantal voordrachten Sportgala loopt op

De termijn om kandidaten voor te dragen voor een van de prijzen die tijdens het 4e Noord-Groninger Sportgala worden uitgereikt, is inmiddels geopend en dat heeft het bestuur van de Stichting EemsmondSport Delfzijl geweten. De organisatie van het gala is in volle gang en de eerste namen druppelen binnen van amateursporters die volgens u in aanmerking zouden moeten komen voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van het jaar 2016.

Een aantal namen die door bezoekers van onze website zijn voorgedragen willen we u niet onthouden. Onder hen bevindt zich kickbokster Anne Kamminga uit Uithuizen die vorig jaar tot Sportvrouw van het Jaar werd uitgeroepen. Hardloper Gerard Vos uit Appingedam, winnaar van het Ommelander Loopcircuit, maakt eveneens een goede kans om op de definitieve lijst te worden geplaatst. Of dat ook voor bakkeniste Sandra Mollema uit Stedum geldt valt moeilijk te voorspellen. De Noord-Groningse, die met grasbaancoureur William Matthijssen Europees kampioen werd, misstaat zeker niet op de lijst met kanshebbers.

Het voetbal wordt door onze fans zeker niet vergeten, want in de lijst met namen duiken de fluitende broers Siemen en Christian Mulder uit Uithuizermeeden op, alsmede voetbalvereniging ‘t Zandt (zie foto), dat na dit seizoen ophoudt te bestaan.

Andere mogelijke kanshebbers die een voordracht hebben gekregen zijn judoka Salomon Oostra uit Winsum, Nederlands kampioen kitebuggy Bram Mourits uit Bedum, tafeltennisvereniging Midstars, meerkamper Maud Visscher uit Holwierde, gymmvereniging VIOS uit Warffum, judoka Djemen Hogerman uit Stedum, schaatser Marcel Bosker uit Ten Boer, schutter Sira Engel uit Adorp, vechtsporter Sarel de Jong uit Meedhuizen en Turning Winsum.

Staat uw favoriet er nog niet bij en vindt u dat dit wel zo zou moeten zijn? Stuur een mailtje naar info@eemsmondsport.nl en geef daarin aan wie u op 11 februari graag op het podium ziet staan en waarom hij/zij in de prijzen zou moeten vallen. Dat kan tot 31 december, dus blijf insturen. Na de jaarwisseling wordt de definitieve lijst met genomineerden samengesteld en kunt u tot kort voor de dag van de verkiezing uw stem uitbrengen. Voor meer nieuws over de stemronde en bijvoorbeeld de invulling van de avond, is het handig dat u ons op de voet blijft volgen.

No Replies to "Aantal voordrachten Sportgala loopt op"