Klimaatgroep Stars wil revanche

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum spelen komend weekeinde in eigen huis tegen Salamanders. De Noord-Groninger brigade van coach Gert Stulp heeft nog een appeltje te schillen met de gasten uit Wateringen, die in eigen huis met 6-0 wisten te winnen.

Revanchegedachten dus voor het team van Stulp dat afgelopen weekeinde in Klazienaveen met 4-2 onderuit ging in de wedstrijd tegen Itass DTK. De Middelstummers waren het zicht op een goed resultaat al snel kwijt. De Pool Kamil Tomaszuk verloor van Nathan van der Lee en Colin Rengers ging na vijf games ‘tegen de grond’ in zijn duel met Koen Hageraats.

Van de zes partijen er vier verliezen is teveel van het goede. Daar kon ook de winst van Arnoud Meijer en Tomaszuk op Patrick van Oeij niets aan veranderen. De spanning was er wel, omdat een 3-2 tussenstand nog perspectief bood. Hageraats bleef Meijer echter met 3-1 de baas en dus moest Klimaatgroep Stars met een 4-2 nederlaag genoegen nemen.

Geluk bij een ongeluk is voor het team van Stulp wel dat men volgende maand in de bekerfinales mag starten. Daarvoor was een plaats bij de bovenste vier in de ranglijst een voorwaarde. En daaraan heeft Klimaatgroep Stars in ieder geval voldaan door twee wedstrijdpunten uit Drente mee te nemen. De Eredivisie Cup start op 11 december.

Zaterdag begint de tweede fase van de eredivisie. De eerste tegenstander is Salamanders, waar Klimaatgroep Stars dus zijn eerste en grootste nederlaag leed. De heren hebben dus wat goed te maken.

Ondanks hun zevende plek in de eredivisie is Salamanders een vrij sterk team met Jamshid Sedigh en oud-Nederlands kampioen Casper ter Luun. Als Bas Hergelink ook weer meedoet, net als de eerste wedstrijd, dan zou men in Middelstum al tevreden zijn met een gelijkspel. Wellicht dat Arnoud Meijer dit keer mee doet, omdat hij de laatste tijd goed in vorm is.

De Middelstummer ploeg staat momenteel vierde en zal er op gebrand zijn om Salamanders met lege handen naar Zuid-Holland terug te sturen. Temeer omdat de onderlinge verschillen in de ranglijst erg klein zijn en elk punt goed gebruikt kan worden. Het duel in de sportzaal aan de Coendersweg in Middelstum begint zaterdag om vier uur.

Uitslagen & stand
Smash ’70    – Salamanders       4 – 2
Itass DTK ’70  – Klimaatgroep Stars   4 – 2
Wijzenbeek/Westa – Hilversum        4 – 2
Scylla      – Enjoy & Deploy Taverzo 3 – 3

Itass/DTK '70	   7 - 28
Enjoy&Deploy Taverzo 7 - 27
Smash '70	   7 - 23
Klimaatgroep Stars  7 - 22
Scylla	       7 - 21
Salamanders	   7 - 19
Wijzenbeekkled/Westa 7 - 19
Hilversum	   7 - 9

Programma:
Wijzenbeek/Westa  - Enjoy & Deploy Taverzo
Hilversum     - Scylla
Klimaatgroep Stars - Salamanders
Smash ’70     - Itass DTK ‘70

No Replies to "Klimaatgroep Stars wil revanche"