Geen nieuwe stunt Klimaatgroep Stars

Het is de tafeltennissers van Klimaatgroep Stars niet gelukt om nog een keer te stunten tegen landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo. In Middelstum werd de titelhouder verrassend met 4-2 geklopt, maar nu revancheerde de ploeg uit Zoetermeer zich en won met 5-1.

De youngsters Stephan Tromer en Roel Bogie namen in Middelstum in negatieve zin de hoofdrol, ditmaal waren de rollen omgedraaid en zorgden zij voor het positieve verschil.

De middag begon met een mooi duel tussen de jonge Stephan Tromer en de routinier Jan Tammenga. Het werd er eentje over de maximale vijf games en met de hakken over de sloot door Tromer gewonnen, met 12-10 in die vijfde game. De twee talenten Roel Bogie en Colin Rengers maakten er ook een mooi en spannend duel van, met weinig krachtsverschil was het de Noorderling die de zege voor zich opeiste: 11-4, 9-11, 9-11 en 11-13.

Taverzo-kopman Borna Kovac verslikte zich in de eerste game tegen verdediger Arnoud Meijer, maar won de volgende drie games. Stephan Tromer speelde daarna wéér een marathonpartij en won wéér. Weer met twee punten verschil in de vijfde game. Dee keer met 13-11. Colin Rengers was degene die eraan moest geloven.

Borna Kovac rekende resoluut af met Jan Tammenga: 11-7, 11-4 en 11-9. Roel Bogie verloor de eerste game tegen verdediger Arnoud Meijer (9-11) maar met 11-0, 11-5 en 11-4 was de zege toch nog gedecideerd voor hem.

No Replies to "Geen nieuwe stunt Klimaatgroep Stars"