ASG op Racing EXPO Leeuwarden

AutoSport Groningen heeft zich afgelopen weekeinde op de Racing EXPO te Leeuwarden voor het nieuwe autocrossseizoen gepresenteerd. AutoSport Groningen was tijdens de grootste Nederlandse autosport- motor- tunings en designbeurs groots aanwezig.

Diverse coureurs hadden hun wedstrijdwagens beschikbaar gesteld om zo zowel de organisatie alsmede de autocross sport zo goed mogelijk te promoten. De diversiteit van deze beurs maakte het een ultiem dagje uit voor het hele gezin, want de autosport was in de breedste zin van het woord aanwezig. Naast de vele autocross-wagens waren ook diverse dragrace- en circuitauto’s, maar ook bijvoorbeeld de Dakar racetruck van Fried van der Laar en de buggy van Tim en Tom Coronel aanwezig.

Een autosport beurs is niet compleet zonder spectaculaire live demo’s en ook hier had de organisatie aan gedacht. Maar liefst 190 deelnemers gaven de mooiste shows weg en werd er zelfs soms hard gestreden voor het eerste plekje.

AutoSport Groningen was dankzij de beursorganisatie aanwezig met een immens grote stand en kon het gehele weekend rekenen op grote belangstelling. Coureurs konden zich inschrijven voor het komende seizoen en zelfs sponsoren kwamen zich nog spontaan aanmelden. Verder was het een gezellig weerzien met iedereen die de wedstrijden mogelijk maakt, een ultieme voorbereiding op het komende seizoen.

AutoSport Groningen zal al haar wedstrijden dit jaar weer organiseren op de kleibaan aan de Winsummerstraatweg in Winsum. De club trapt het seizoen af op Hemelvaartsdag dit jaar. Groot klapstuk van dit seizoen zal op 26 en 27 augustus plaatsvinden, dan organiseert de club een grote internationale wedstrijd die meetelt voor het Autocross Masters kampioenschap.

Tijdens deze wedstrijd kan men rekenen op internationale deelname uit Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Daarnaast is ook de Vrije Standaard welkom, de koningsklasse van de autocross in Noord-Nederland (foto: Ra Ra Racing).

No Replies to "ASG op Racing EXPO Leeuwarden"