Onderlinge wedstrijd Eemsrakkers

Voltigevereniging De Eemsrakkers heeft zaterdag in de eigen manege in Holwierde een onderlinge wedstrijd gehouden. Tijdens de wedstrijd hebben leden op vier paarden en twee pony’s de verplichte onderdelen aan een vakkundige jury laten zien. De onderdelen waren vrije zit, vlag, molen, scharen, staan en flanken. De jury en schrijver bestond uit respectievelijk Alma Jager en Rebecca Schipper. De wedstrijdgroepen en de solo’s showden de kur (vrij te bepalen oefeningen). In totaal deden er 85 leden mee, die onder grote publieke belangstelling prachtige voltigesport hebben laten zien. Op de foto vanaf links Esmee Groeneveld, Jemelia Maria, Marleen Korblet en Ilona Toxopeus met de trainsters Fleur Medema en Marie Christine Spraakman.

No Replies to "Onderlinge wedstrijd Eemsrakkers"