TA Jan Ekema met dozijn prijzen naar huis

Leden van Taekwon-do academie Jan Ekema uit Appingedam zijn het afgelopen weekend succesvol geweest tijdens de Battle of Utrecht. Het niveau van dit toernooi is ieder jaar hoog, maar toch wist de school maar liefst twaalf prijzen te behalen.

Bij de stijlpatronen werden Lale Bulut en Floor Kilburn kampioen. Simeon Gemmink en Sylvie Terpstra werden op dit onderdeel tweede. Bij het sparen werd Sylvie Terpstra samen met Isis Steutel kampioen en een tweede plaats was er voor Lennart Blaauw, Lale Bulut, Joyce van der Veen en Ghilano Buurmeijer. Floor Kilburn en Savannah Oorlog werden derde.

De opvallendste prestatie werd geleverd door Isis Steutel (op de foto in het midden). Zij mocht de stijlpatronen, haar niet zo geliefde onderdeel, laten vallen en dat kwam haar prestatie blijkbaar ten goede. Zonder enige ergernis sparde zij er, als vanouds, lustig op los. Zowel met haar sterke vuisttechnieken maar ook met diverse traptechnieken wist zij te scoren en schakelde zonder veel problemen vier tegenstanders uit wat haar het kampioenschap opleverde.

No Replies to "TA Jan Ekema met dozijn prijzen naar huis"