Deelname tweede KO-ronde beker bijna rond

Het overgrote deel van de duels in de eerste knockout-ronde van de Noordelijke Districtsbeker is inmiddels gespeeld. Een aantal duels kon afgelopen weekeinde vanwege de regenval niet doorgaan en zal alsnog worden gespeeld. Van de 71 clubs die binnenkort in de koker zitten komen er 17 uit Drenthe. Hieronder de lijst met clubs die zich inmiddels voor de tweede KO-ronde hebben geplaatst, die volgende maand op het programma staat. 

Drenthina, Staphorst, vv Emmen, Urk 2, Olde Veste ’54, VAKO, HOC, SVBO (zondag), Achilles 1894 (zondag), sv Twedo, HZVV, Achilles 1894 (zaterdag), Urk, DZOH, De Weide, Genemuiden, FC Meppel, Flevo Boys, Staphorst 2, Hoogeveen (zaterdag), SV Bedum, Gorecht, Mamio, FC Lewenborg, Zuidhorn, Pelikaan S., PKC ’83, ZNC, Be Quick 1887, Oranje Nassau, SJS, Grijpskerk, The Knickerbockers, vv Groningen, Be Quick Dokkum, Dokkum, Balk, Nijland, Rijperkerk, BCV, vv Heerenveen, Oeverzwaluwen, Drachten, Bakkeveen, VWC, SWZ Boso Sneek, LAC Frisia, Stiens, Zeerobben, Berlikum, Hardegarijp, Oudehaske, Drachtster Boys, Blauw Wit ’34, Ternaard, Beilen, Hoogeveen (zondag), VKW, Alcides, ASVB, SC Stadspark (zondag), WVV, Franeker, VC Trynwalden, Renado, FVC en Buitenpost.

De duels Noordwolde-VEV’67, Be Quick 1887 2-FC Ter Apel ’96, Jubbega-De Griffioen en HFC ’15-FVV moeten nog gespeeld worden. De winnaars van deze ontmoetingen plaatsen zich eveneens voor de tweede KO-ronde. Op bijgaande foto een spelmoment uit een duel tussen SV Bedum en Olde Veste ’54, nu twee jaar geleden. Beide ploegen zitten nog in de koker en zouden elkaar zomaaar opnieuw kunnen treffen.

No Replies to "Deelname tweede KO-ronde beker bijna rond"