Geen profgevecht voor Sarél de Jong

Kickbokster Sarel de Jong uit Meedhuizen, een van de sporters die is voorgedragen voor de titel Sportvrouw van het Jaar 2017 in Noord-Groningen, had zaterdag in Martini Plaza in Groningen haar eerste profwedstrijd willen boksen. Het duel werd echter afgeblazen omdat haar tegenstandster Sarah Göbel tijdens de weging op vrijdagavond drie kilogram te zwaar bleek te zijn.

Dat was even balen voor de talentvolle kickbokster, maar ze besloot van de nood een deugd te maken en zag tijdens het gala op zaterdagavond diverse mooie partijen aan haar oog voorbij trekken. ‘Natuurlijk sta je liever zelf in de ring, maar het was niet anders. Ik concentreer me nu op mijn eerste A-gevecht.’ Daarvoor moet De Jong naar Drachten, waar Tessa Mulder uit Beverwijk de tegenstander is. En nu maar hopen dat die niet teveel gewicht met zich meedraagt.

No Replies to "Geen profgevecht voor Sarél de Jong"