Jaap Danhof langer bij vv Poolster

Jaap Danhof is ook volgend seizoen de trainer van vierdeklasser Poolster. De prettige samenwerking en het vertrouwen in de toekomst zijnde ingrediënten die beide partijen tot een verlenging hebben doen besluiten.

Poolster wordt door menigeen als een van de beter voetballende ploegen in de 4e Klasse D gerekend. De geelzwarten uit Spijk hebben die hoge verwachtingen tot nu toe nog niet kunnen waarmaken. De elf van Danhof maken momenteel deel uit van een hele brede subtop. Poolster kwam afgelopen zaterdag niet in actie. Het uitduel bij Corenos werd namelijk afgelast.

In die klasse was de eerste nederlaag van koploper Holwierde de grootste verrassing bij het ingaan van de winterstop. Het bezoekende De Heracliden ging er met de winst vandoor (1-2) en gaat nu als de nummer twee in 4D de jaarwisseling tegemoet. Jeroen Linstra en Mark de Boer scoorden voor de Meijsters, Robbie ten Hove deed namens de gastheren nog wat terug.

No Replies to "Jaap Danhof langer bij vv Poolster"