Kenders Bouw/DIO Bedum aast op eerherstel

De volleybalheren van Kenders Bouw DIO Bedum spelen zaterdag in de eigen sporthal De Beemden tegen Webton Hengelo. Beide ploegen hebben elkaar in de eerste seizoenshelft ook al in Hengelo ontmoet. Toen werd het een 3-0 overwinning voor de Bedumers.

Toch zullen de heren van Webton Hengelo met een goed gevoel afreizen naar Bedum. Afgelopen weekeinde werd namelijk met 3-0 van ZVH gewonnen. Een goede generale voor de ploeg uit Hengelo.

DIO/Bedum daarentegen moest wederom een nederlaag incasseren in een uitwedstrijd. Dit keer was het VCV uit Veenendal dat met 3-0 te sterk was. Door het verlies is DIO gezakt naar de vijfde plaats in de Topdivisie.

Waar DIO/Bedum een ‘uit-syndroom’ lijkt te hebben, is het thuis nog altijd ongeslagen. Het niveau ligt vaak een stuk hoger dan in de uitwedstrijden. De ploeg van coach Edwin ten Kate hoopt dan ook de zure nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Webton weg te kunnen poetsen.

Beide ploegen hebben de punten hard nodig. DIO om nog in het spoor van de top drie te blijven en Webton om afstand van de degradatiezone te nemen (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Kenders Bouw/DIO Bedum aast op eerherstel"