Grunn MoveS informeert over MS en Kale Berg

Er zijn al ruim drieduizend mensen geweest die het in hun hoofd haalden om de Mont Ventoux in Frankrijk, beter bekend als de Kale Berg, te beklimmen. Niet alleen om zichzelf te testen, maar ook om op die manier hun steun te betuigen in de strijd tegen de ziekte Multiple Sclerose (MS). Op 22 februari vindt er in Groningen een informatiebijeenkomst plaats van Grunn MoveS.

Het doel van de bijeenkomst in het provinciehuis aan de Sint Jansstraat, aanvang 16.00 uur, is het duidelijk maken van het doel van Grunn MoveS. Ook de achtergrond van Grunn MoveS, waar Ard Hofman uit Ten Post maar al te graag zijn medewerking aan verleent. Hij was al eens te gast op het Noord-Groninger Sportgala en hield daar een emotierijk betoog.

De bezoekers krijgen ook uitleg over wat hen te wachten staat als ze besluiten om de Franse reus te beklimmen en uiteraard komt de sportieve doelstelling aan bod. Hoe ziet de tiende juni er uit en wat komt men in de aanloop naar die memorabele datum allemaal tegen. Uiteraard is de financiële doelstelling de meest belangrijke van allemaal, want men wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen MS. Er zullen veel praktische tips worden uitgewisseld over het binnenhalen van donateurs en sponsors.

Ook benieuwd en meer weten over dit eendaagse evenement op de flanken van de bekende kale berg? Meld je dan voor 18 februari aan op grunn@moves.ms en voor de informatiebijeenkomst van Grunn MoveS in het provinciehuis.

No Replies to "Grunn MoveS informeert over MS en Kale Berg"