Simon Schuil verruilt De Fivel voor Omlandia

Omlandia heeft Simon Schuil weten te strikken als nieuwe trainer van het tweede elftal van de Ten Boerster club. Schuil is de opvolger van Jan Afman, die heeft aangegeven te stoppen als trainer.

Schuil is momenteel hoofdtrainer bij vierdeklasser De Fivel uit Zeerijp, waar hij na drie seizoenen te kennen heeft gegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Sxhuil is duidelijk in zijn ambities, maar na de aankondiging van zijn vertrek bij De Fivel is er geen club voorbij gekomen die bij deze ambities past. Mede als gevolg daarvan is Omlandia met de oefenmeester in gesprek gegaan en wisten de partijen elkaar te vinden.

Schuil heeft al een aardige staat van dienst bij Omlandia. Hij heeft meerdere jeugdteams onder zijn hoede gehad en is op dit moment nog steeds actief voor de jeugd van de Ten Boersters. Daarnaast was hij assistent van trainer Casper Goedkoop en later bij René Wollerich bij de hoofdmacht van Omlandia. In het seizoen 2013-2014 nam hij halverwege het seizoen de honneurs waar bij de toen nog eersteklasser toen Wollerich vertrok en deed dit voortreffelijk

Dat Schuil ambities heeft als trainer is duidelijk, maar Omlandia ziet dit als een buitenkans om een vervolg te geven aan de goede prestaties en ingeslagen weg bij het tweede elftal van de witblauwen.

No Replies to "Simon Schuil verruilt De Fivel voor Omlandia"