Damster boksjeugd actief in Roosendaal

Drie jeugdige boksers van boksvereniging Appingedam waren zondag present op de jeugddag in Roosendaal. De broers Jeremy en Dylano Hendriks kwamen bij de jongens in actie en bij de dames was dit Robin Zoestbergen. Het trio weerde zich prima.

Jeremy Hendriks mocht als eerste en bokste een goede partij. Hij pakte veel met zijn stoothand, maar verloor wel op punten. Dylano stond tegen een bokser van team Holzken. Dat beek een erg felle en harde tegenstander te zijn. De Damster reageerde hier goed op door geregeld mooi weg te draaien. Het was echter niet voldoende voor de overwinning.

Robin Zoestbergen bokste tegen een meisje die een stuk kleiner was. Ook haar tegenstander kwam af en toe fel in. Ze bleef echter rustig en gebruikte haar lengte goed. Voor een overwinning bleek dat niet genoeg te zijn.

Het drietal liet ondanks de nederlaag duidelijk progressie zien. Al met al kunnen de jeugdige boksers dan ook op een mooie, maar bovenal leerzame dag terugkijken.

No Replies to "Damster boksjeugd actief in Roosendaal"