Succesvol boksdebuut Jesse Kramer

 Jesse Kramer bokste zaterdag namens boksvereniging Appingedam in Zwartewaal. Hij nam het op tegen Dennis Bontje van boksvereniging Verbon uit Utrecht. Het werd geen onverdienstelijk debuut.

Kramer nam meteen het initiatief en bokste goed vanuit het midden van de ring.  Hij bouwde zijn acties goed op met zijn voorhand en wist vervolgens herhaaldelijk met zijn stoothand door te komen. Door veel te slippen liet hij veel van de stoten van zijn tegenstander missen.

In het begin van de tweede ronde leek de bokser uit de Domstad iets terug te komen maar gaande weg de ronde nam Kramer het initiatief weer over. Hij bouwde weer mooi op en plaatste gericht treffers door zijn stoothand hoek achter de dekking van zijn tegenstander te plaatsen.

In de derde ronde liet Kramer zijn dekking soms iets zakken waar de Utrechtenaar gebruik van probeerde te maken. Ook over deze ronde bestond echter geen twijfel. Weer wist Kramer zijn tegenstander tegen de touwen te dwingen en met gevaarlijke series goed door te komen.

Al met al een zeer goed debuut voor Jesse Kramer van boksvereniging Appingedam In totaal werd er zeshonderd kilometer gereden om zijn wedstrijd te kunnen boksen. De beloning van de overwinning en een mooie trofee maakten dit meer dan goed.

No Replies to "Succesvol boksdebuut Jesse Kramer"