Maurus Paulus winnaar door knock-out

Maurus Paulus is afgelopen weekeinde namens boksvereniging Appingedam in actie geweest tijdens het 024-gala in Nijmegen. Hij nam het in de het superzwaargewicht, de koningsklasse van het boksen, op tegen Yuri Benders en wist deze partij in zijn voordeel te beslissen.

Paulus begon goed aan de partij door druk te zetten en veel met bodyshots door te komen. Deze ronde leek dan ook zijn kant op te gaan, ware het niet dat een stoot te laag doorkwam aan het einde van de ronde en dat kwam hem op een waarschuwing te staan.

De tweede ronde gaf een zelfde beeld te zien. Nu was er de pech dat de scheidsrechter weer een waarschuwing gaf voor te laag stoten. Hierop volgde puntenaftrek waardoor de partij niet meer op punten te winnen was. Vanuit de hoek volgde dan ook de opdracht om krachtstoten te plaatsen. Paulus volgde dit perfect op en wist met een loeiharde rechtse hoek zijn tegenstander knockout te stoten.

Al met al een succes voor de bokser van boksvereniging Appingedam. Door na de vermaningen van de scheidsrechter van strategie te veranderen en de partij toch naar zijn hand te zetten, toonde Paulus aan een talentvolle bokser zijn. Komend weekeinde volgt de volgende krachtmeting voor Maurus Paulus die samen met teamgenoot Jesse Kramer in actie komt tijdens het boksgala in Hoorn.

No Replies to "Maurus Paulus winnaar door knock-out"