Karateclub Kyocho scoort goed in Belgie

Acht geselecteerden van karateclub Kyocho hebben afgelopen weekend meegedaan aan een groot toernooi in het Belgische Kapellen. Meer dan 215 deelnemers uit vijf landen probeerden een podiumplaats te halen op een vermaard karate-toernooi. Dit toernooi was dit keer alleen voor stijlpatronen lopen, oftewel kata lopen.

Debutanten Nela Kostalova en An te Braake moesten beiden strijden in een groep van twintig kinderen. Nadat alle punten waren opgeteld, viel hen een derde plaats ten deel.

Tess Fledderman en Ties te Braake, al vaker te zien op internationale toernooien, mochten ook de derde prijs meenemen.Voor Pleun te Braake, die dichter bij het vuur kwam, was een tweede plaats weggelegd.

Dit keer waren er geen prijzen voor JiXi Toth, Asmara Brian en Roos van den Berg. Coaches Patrick Stegenga en Ronald Toth zien nog steeds een stijgende lijn bij hun pupillen en zijn zeer tevreden met de vijf bekers die mee naar Delfzijl werden genomen.

No Replies to "Karateclub Kyocho scoort goed in Belgie"