Huldiging en zaalvoetbal als opstap naar fusie

Zaalvoetbalvereniging ZVV Delfzijl organiseert vrijdag 11 mei vanaf 19. 00 uur een All Star-avond als seizoensafsluiting. De vereniging organiseerde voor het eerst een lokale competitie voor bedrijven- en vrienden teams uit Delfzijl en omstreken. De kampioenen van deze competitie zullen gehuldigd worden op deze avond.

Na de huldiging van de kampioenen zal er een All Star wedstrijd gespeeld worden met alle spelers die in positieve zin zijn opgevallen het afgelopen seizoen. Hierna word er een testimonial gespeeld door de twee hoogst spelende teams uit Delfzijl, te weten Zvv Delfzijl en Futsal Delfzijl.

Dit is de kick off naar de fusie van de twee Futsal-verenigingen uit de havenplaats. Vanaf volgend seizoen ‘smelten’ de selecties samen en zal er een sterke vereniging ontstaan in Delfzijl op futsalgebied. Uiteindelijk wordt de avond afgesloten met de bekerfinale tussen Seferogullari en zvv Delfzijl O19. Kortom, het wordt op voorhand al een memorabele avond. ZVV Delfzijl nodigt iedereen uit om naar de Brede School Noord in Delfzijl te komen.

No Replies to "Huldiging en zaalvoetbal als opstap naar fusie"