Vijfde elftal DVC Appingedam schrijft geschiedenis

Het vijfde voetbalteam van DVC Appingedam heeft onlangs geschiedenis geschreven door in het nog prille bestaan van de club als eerste seniorenteam kampioen te worden. De Damsters zijn dit seizoen oppermachtig en boekten hun 17e overwinning op rij. Op het eigen geliefde veld 5 van het Wellemansportpark werd met 5-0 van Corenos gewonnen.

Maurice van Nulck was man van de wedstrijd met de eerste en vijfde goal van de middag. Matthijs Kampinga scoorde ook twee keer. Good old Jan Vriemoedt scoorde eveneens en dat was de honderdste goal die het vijfde elftal dit seizoen produceerde.

Na het laatste fluitsignaal was het groot feest met een heuse schaal en een rondvaarttocht door het Damsterdiep met een etentje. Daarna ging het feest tot in de kleine uurtjes verder bij Joey’s Bar met live-muziek. DVC Appingedam 5 speelt de komende weken nog vijf wedstrijden en zal ook die proberen te winnen.

No Replies to "Vijfde elftal DVC Appingedam schrijft geschiedenis"