Pupillenteam NEC Delfzijl naar finaledag beker

NEC Delfzijl JO11-1 heeft zich opnieuw geplaatst voor de finaledag van de KNVB-beker op zaterdag 2 juni in Joure. Met een uitstekende 2-4 overwinning uit bij Drachtster Boys mogen de jongens van Jari Slort en Jordi Westra het opnemen tegen FC Emmen, vv Heerenveen en Achilles 1894 uit Assen.

Behoudens de eerste 5 minuten speelde de JO11-1 erg solide. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwamen de jongens steeds beter in het spel wat resulteerde in een aantal prima kansen. Lars Venhuizen had het vizier drie keer op scherp staan en ook Sverre Tuil wist het net te vinden.
Hiermee plaatst een pupillenteam van NEC Delfzijl zich voor de vierde maal op rij voor de finaledag. Een ongekende prestatie waar de hele jeugdafdeling erg trots op is.

No Replies to "Pupillenteam NEC Delfzijl naar finaledag beker"