OTC Veteranentoernooi bij Midstars

Tafeltennisvereniging Midstars uit Midddelstum organiseert zondag 26 augustus de negende editie van het OTC Veteranentoernooi. Deelname is mogelijk voor iedereen van veertig jaar of ouder.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal rond 18.00 uur afgelopen zijn. Het inschrijfgeld voor leden van de OTC is 4 euro en voor niet-leden 5,50 euro. Betalen kan op de dag zelf. Het zal een gezellig toernooi worden, waarbij iedereen volop aan spelen toe komt en niet al na een paar uur is uitgeschakeld.

Er is natuurlijk een kantine aanwezig met verschillende drankjes en snacks De inschrijving sluit op 19 augustus. Het is wel verstandig om je tijdig op te geven, want vol is vol. Er kunnen maximaal 42 deelnemers in actie komen.

De inschrijving gaat via Peter Streurman, otc-toernooi@midstars.nl. Zijn telefoonnummer is 06-53775212. Het toernooi vindt uiterard plaats
Locatie: TTV Midstars, Coendersweg 15a, Middelstum

No Replies to "OTC Veteranentoernooi bij Midstars"